Хоротека  • Forum  • em@il  •  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ
  Вокални формации /8
  Певци /19
  Песни /23

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Иванка Иванова
Търсене     

ИВАНКА ИВАНОВА

Издадоха три диска на певицата Иванка Иванова зад океана Фирмата, открила легендата Чака Кан, подписа договор с народната певица.
Ню Джърси.
Пазарджишката народна певица Иванка Иванова от броени дни се продава зад океана и по света. Американската фирма АCM Records издаде три нейни диска и вече ги продава на адрес:
http://mp3.rhapsody.com/ivanka-ivanova/26874400
http://mp3.rhapsody.com/ivanka-ivanova/26874398
http://mp3.rhapsody.com/ivanka-ivanova/26874399
www.acmrecords.com

„Иванка Иванова е иновативна и експресивна певица от България, а в музиката, която изпълнява има елементи на рок, поп и дори на рап и техно” , започва представянето на нашенката на сайта на музикалната компания,а там тя е на „първа линия”. В дисковете са поместени 44 песни ( по 15 в „Песни от златната ракла” и „Слънцето Стано захожда” преведени съответно като Songs From Gold Chest u Sunset in Stano и 14 в Българска йодлерка” Bulgarian Jodeling”.
“Инвестирала съм толкова мног пари, нерви и време в тези песни – плащала съм за студио и за музиканти, без да мисля ,че някога инвестицийте ще ми се върнат. Правила съм го, защото искам да пея. И този ден дойде – за издаването в САЩ не съм дала нито стотинка, напротив, на мен ми плащат 50 процента от продажбите”, доволна е от договора ГЛАСОВИТАТА Иванка. Част от песните са записвани в радио авеселина с оркестърът на Любо Досев през 1985, а друга, две години по късно в радио Пазарджик с трио от Ансамбъл „Пазарджик” – кавал, гадулка и гайда 9 една от тях е записана заедно с певицата Радослава Михайлова) Двете „карнавални” пък са от времето на Иванова, когато е пяла с немската група „Шел Зик Бразз Бенд” и заедно са излизали на гигантска сцена в Коелн пред новия папа Бенедикт XVI
ACM Records е на музикалния пазар от 1981 година и е основана от известните автори на песни в САЩ Ал Коен и Ив Адамс. Компанията работи с топ имената в музикалния бранш Viacom, Paramoint, Atlantik Records, Universal Records,Sony, PolyGram, Warner Brothers and MCI World Com.
Над 250 текстописци, композитори, групи и артисти са обварзани с договори с ACM Records. Фирмата с гордост подчертава, че е открила певицата Чака Кан за Шоу бизнеса.
Ангел Анатолиев
Пазарджишки Вестник Знаме
Брой 64 от 6 април 2009


12 / 05 / 2009 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 13821
Източник : Иванка Иванова

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  



 НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  Pulsator  Platnata  В Интернет  Форум© 2020 Horo.bg